![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 2154 Регистриран: 21-July 06 Град: Там някъде! Потребител N: 1467 ![]() |
Първо, това не е поредната тема за безмислен спам
![]() Та, тези дни преоткрих добрите стари български групи от края на 80-те (винаги ще са ми най-любими). Едни са им били преки свидетели, други им се радват и сега! Нека поговорим за тях, тези които оставиха след себе си велики послания. Къде разбарни, къде по-малко! Групи, които казаха каквото искат, без да мислят само за парите в музиката; групи, които са оставили нещо след себе си (реално)! Говоря за така нареченото пост социалистическо творчество, групи като Нова Генерация, Ревю, Кале, Виолетов Генерал и др. -------------------- Аз съм пеперудата
на тази дъска, забодени с другите сме част от колекция. Карфиците бляскави бяха наши мечти, но само свободни от тях отново ще летим...... |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Metalhead ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2899 Регистриран: 14-October 05 Град: София Потребител N: 973 ![]() |
Ера, Ь, Ахат, Импулс....баси как сме куфели на тези банди, по концерти, купони, градинки....бяха наравно с големите чужди банди. И никой не викаше "мани ги тея, българи са". Сега почти няма (според мен) млада нашенска банда, дето така да ме грабне, както тези банди. Да го
![]() -------------------- "Покупка на нов албум... ~ 15 €
Покупка на самолетен билет за почивка... ~ 150 € Забава с надъхани, малолетни метълчета по интернет сайтове... Безценно!" lodborg |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2286 Регистриран: 10-September 07 Град: гара мЯже Потребител N: 2328 ![]() |
Цитат Ера, Ь, Ахат, Импулс....баси как сме куфели на тези банди, по концерти, купони, градинки....бяха наравно с големите чужди банди. И никой не викаше "мани ги тея, българи са". Сега почти няма (според мен) млада нашенска банда, дето така да ме грабне, както тези банди. Звучиш кат' някой пенсионер... Хич няма банди като The Revenge Project, например. Цитат Мене малко по ме дървят от зората на 90-те групите, които вече се опитват да поразчупят рок каноните и у нас. Pyromania, Тъмно ect. Ер Малък също са от 93-та някъде и няма нищо осемдесетарско в тях Ич биля... Само дето 93-та нормалните хора слушаха вече дет. -------------------- Ко каза, ко?
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 24th June 2025 - 12:19 AM |