![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 2154 Регистриран: 21-July 06 Град: Там някъде! Потребител N: 1467 ![]() |
Сгебцах го от друг форум и ми се стори забавно! Хайде, ако ви се занимава това са правилата:
1. Заредете всички налични мр3-та(от компа) в winamp-а на режим "shuffle" 2. Натискайте [Forward] (>>) за всеки следващ въпрос 3. Използвайте песента която се падне като отговор на въпроса, дори и да няма смисъл! И сложете по някое коментарче за по-забавно! 4. И без шмекерии ! Въпроси: 1.Как се чувстваш, днес? 2.Далече ли ще стигнеш в живота? 3.Как те възприемат приятелите? 4.Любимата песен на най-добрия ти приятел? 5.Историята на живота ти? 6.Как е/ беше в гимназията? 7.Как ще се развиеш в живота? 8.Кое най-хубавото в приятелите ти? 9.Какви са ти плановете за weekend-а? 10.Опиши баба си и дядо ти? 11.Как ти върви живота? 12.Коя песен ще свири на погребението ти ? 13.Как те възприема света? 14.Какво наистина мислят за теб приятелите? 15.Как мога да се направя щастлив? 16.Какво трябва да направиш с живота си? 17.На коя песен ще направиш стриптийз? 18.Ако мъж в микробус ти предложи бонбонче , какво ще направиш? 19.Какво мисли майка ти за теб? 20.Коя е най-съкровената ти тайна? 21.Коя е песента на смъртния ти враг? 22.Каква е същността ти? 23.Коя песен ще свири на сватбата ти? -------------------- Аз съм пеперудата
на тази дъска, забодени с другите сме част от колекция. Карфиците бляскави бяха наши мечти, но само свободни от тях отново ще летим...... |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 117 Регистриран: 30-July 07 Град: Strange World Потребител N: 2261 ![]() |
1.Как се чувстваш, днес?
DIO -One foot in the grave пххаххаха 2.Далече ли ще стигнеш в живота? DIO - Lord of the last day.....знаех си,че има нещо необикновено в мен мен ![]() 3.Как те възприемат приятелите? Billy Idol - Recap А?? 4.Любимата песен на най-добрия ти приятел? Iron Maiden - Bring Your Daughter...To The Slaughter хахахахахаха не случайно е най-добър 5.Историята на живота ти? Iron Maiden - Weekend Warrior въх има нещо вярно 6.Как е/ беше в гимназията? Sonata Arctica - I want out хахахах точно така е..и още си мечтая за тоя момент I want out 7.Как ще се развиеш в живота? Iron Maiden - Futureal е браво бе..... 8.Кое най-хубавото в приятелите ти? A.S.A.P. - Misunderstood хмм 9.Какви са ти плановете за weekend-а? DIO - Feed My Head ![]() 10.Опиши баба си и дядо ти? Nightwish - Last Of The wilds хахаха 11.Как ти върви живота? Pantera - The Great Southern Trendkill 12.Коя песен ще свири на погребението ти ? The Connels - 74 - 75 13.Как те възприема света? Billy Idol - Vital Idol ъъъъ!? 14.Какво наистина мислят за теб приятелите? Black Sabbath - Virtual Death ![]() 15.Как мога да се направя щастлив? Black Sabbath - Turn To Stone ![]() ![]() 16.Какво трябва да направиш с живота си? DIO - Losing My Insanity лалалалалла лляляялялллял 17.На коя песен ще направиш стриптийз? Seal - Kiss From A Rose ха представям си го ![]() 18.Ако мъж в микробус ти предложи бонбонче , какво ще направиш? Eric Clapton - Wonderful Tonight хаха май е ясно ко ще направя ![]() ![]() 19.Какво мисли майка ти за теб? Bruce Dickinson - Man Of Sorrow ъъъъ почти 20.Коя е най-съкровената ти тайна? Samson - Once Bitten ![]() 21.Коя е песента на смъртния ти враг? Megadeth - Symphony Of Destrudtion хахах добре дошъл 22.Каква е същността ти? Helloween - A little time 23.Коя песен ще свири на сватбата ти? Bruce Dickinson - Man Of Sorrow хахаххахаха -------------------- IRON MAIDEN не е просто група,IRON MAIDEN е религия!!!!!
Човек сам се ражда и сам умира, а през останалото време някакви хора непрекъснато се опитват да му досаждат. -------------------------------------------------------------------------------------------- ![]() |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 29th June 2025 - 05:26 AM |