![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 2154 Регистриран: 21-July 06 Град: Там някъде! Потребител N: 1467 ![]() |
Сгебцах го от друг форум и ми се стори забавно! Хайде, ако ви се занимава това са правилата:
1. Заредете всички налични мр3-та(от компа) в winamp-а на режим "shuffle" 2. Натискайте [Forward] (>>) за всеки следващ въпрос 3. Използвайте песента която се падне като отговор на въпроса, дори и да няма смисъл! И сложете по някое коментарче за по-забавно! 4. И без шмекерии ! Въпроси: 1.Как се чувстваш, днес? 2.Далече ли ще стигнеш в живота? 3.Как те възприемат приятелите? 4.Любимата песен на най-добрия ти приятел? 5.Историята на живота ти? 6.Как е/ беше в гимназията? 7.Как ще се развиеш в живота? 8.Кое най-хубавото в приятелите ти? 9.Какви са ти плановете за weekend-а? 10.Опиши баба си и дядо ти? 11.Как ти върви живота? 12.Коя песен ще свири на погребението ти ? 13.Как те възприема света? 14.Какво наистина мислят за теб приятелите? 15.Как мога да се направя щастлив? 16.Какво трябва да направиш с живота си? 17.На коя песен ще направиш стриптийз? 18.Ако мъж в микробус ти предложи бонбонче , какво ще направиш? 19.Какво мисли майка ти за теб? 20.Коя е най-съкровената ти тайна? 21.Коя е песента на смъртния ти враг? 22.Каква е същността ти? 23.Коя песен ще свири на сватбата ти? -------------------- Аз съм пеперудата
на тази дъска, забодени с другите сме част от колекция. Карфиците бляскави бяха наши мечти, но само свободни от тях отново ще летим...... |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 917 Регистриран: 19-November 06 Потребител N: 1685 ![]() |
Голяма простотия ще става в тази тема усещам
![]() Ето ги и мойте отговори : 1.Как се чувстваш, днес? King Diamond - So Sad 2.Далече ли ще стигнеш в живота? Helloween - Why 3.Как те възприемат приятелите? Iron Maiden - Killers 4.Любимата песен на най-добрия ти приятел? Megadeth - Return To Hangar 18 ![]() 5.Историята на живота ти? Megadeth - These Boots ![]() 6.Как е/ беше в гимназията? Destruction - Live Without Sense 7.Как ще се развиеш в живота? Manowar - Sting Of The Bumblebee 8.Кое най-хубавото в приятелите ти? Judas Priest - All Guns Blazing 9.Какви са ти плановете за weekend-а? Iron Maiden - Heaven Can Wait 10.Опиши баба си и дядо ти? Hammerfall - The Way Of The Warrior хахахахахахаха ![]() 11.Как ти върви живота? Grave Digger - Get Away 12.Коя песен ще свири на погребението ти ? Judas Priest - Eulogy 13.Как те възприема света? Metallica - Nothing Else Matters ( Уф , не я харесвам тая песен) ![]() 14.Какво наистина мислят за теб приятелите? Helloween - Dr. Stein 15.Как мога да се направя щастлив? Iron Maiden - Charlotte The Harlot ![]() 16.Какво трябва да направиш с живота си? Blind Guardian - Chant 17.На коя песен ще направиш стриптийз? Destruction - Mad Butcher ( Смятай....) 18.Ако мъж в микробус ти предложи бонбонче , какво ще направиш? Immortal - Damned in Black 19.Какво мисли майка ти за теб? Megadeth - Moto Psycho 20.Коя е най-съкровената ти тайна? Hammerfall - Lore Of The Arcane 21.Коя е песента на смъртния ти враг? King Diamond - The Puppet Master 22.Каква е същността ти? Manowar - Kings Of Metal (Ама хубава се падна ) ![]() 23.Коя песен ще свири на сватбата ти? Judas Priest - Eat Me Alive P.S - Баси бъгавото , на една и съща група ми се падаха по няколко песни , а има групи които адднах и нито една тяхна песен не се падна ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2286 Регистриран: 10-September 07 Град: гара мЯже Потребител N: 2328 ![]() |
23.Коя песен ще свири на сватбата ти? Judas Priest - Eat Me Alive Доста ХАРД сватба ще да е! ![]() Wrapped tight around me Like a second flesh hot skin Cling to my body As the ecstasy begins Your wild vibrations Got me shooting from the hip Crazed and insatiable let rip Eat me alive Sounds like an animal Panting to the beat Groan in the pleasure zone Gasping from the heat Gut-wrenching frenzy That deranges every joint Im gonna force you at gun point To eat me alive Bound to deliver as You give and I collect Squealing impassioned as The rod of steel injects Lunge to the maximum Spread-eagled to the wall Youre well equipped to take it all So eat me alive -------------------- Ко каза, ко?
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 29th June 2025 - 09:12 AM |