![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2148 Регистриран: 26-November 06 Потребител N: 1692 ![]() |
Става дума за албуми, които смело могат да носят етикетите "ШЕДЬОВЪР", но по една или друга причина са останали недооценени от феновете - дали заради времената, дали заради друг шедьовър на групата...
Ето го моят фаворит: SEPULTURA - MORBID VISIONS Просто си нямам идея защо Сепултура не са станали известни и преди Beneath The Remains. Още повече, че този албум е от '86. За повечето фенове Сепултура преди Beneath The Remains се изчерпва със Schizophrenia. А албумът е страхотен. А и тук е култовата Troops of Doom... ![]() -------------------- |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Warrior of Knut ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 1483 Регистриран: 11-December 06 Потребител N: 1726 ![]() |
Iced Earth - Night Of The Stormrider Мани Сепултура, мани Слейър. Стормрайдъра е най-добрия траш албум издаван някога. Wintersun - Wintersun Яри реши да направи 4 албума и да ги съедини в 1. При това без прекалени измъчени разтегателни прогресарии. Аvantasia Part. I Не казвам че втората Авантазия е лоша. Просто първата е по култова от-всяка пауър група, която е съществувала досега. Blind Guardian - Tales From The Twilight World Вероятно много хора няма да се съгласят с мен, но това е просто най добрия албум на Гардиан за мен и не мога да не го спомена. Защо реши, че точно тези албуми са недооценени? ![]() -------------------- Cry for God when your life was ending
Call for God now death is near, Where was God when you were dying Reek of war is master here. Left behind are slaughtered strangers Enemies become your friend This is how the fear takes over When its time to meet the end. Fields of flesh from graves ripped open Only the dead can see an end to war, Sleeting snow where bones lay broken. Tell me what all this was for Tell me what all this was for Tell me what all this was for Die for God, Die for what? Was it worth dying for? |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 930 Регистриран: 19-May 07 Град: Zayohalla Потребител N: 2088 ![]() |
Защо реши, че точно тези албуми са недооценени? ![]() не че са неоценени. Не са достатъчно оценени. Според мен това са албумите, които трябва да давани за пример като най добрите в стила си, а нито един от тях не съм го срещал като еталон някъде. При Авантазията е малко по различно. За нея всички казват че е най-добрата, но обикновено казват "2-те Авантазии са най великите метъл-опери и т.н.", а аз исках да наблегна на това че първата е по добрата ![]() Относно Гардиан. Не ми е особено приятно когато биват асоциирани единствено и само с Толкин. Те не са вдъхновени само от него. Най-добрите им неща, нямат нищо общо с Толкин. Уинтърсън. За какво се сещаш като ти кажат "мелодичен дет"? Ти казваш Нортър и Чилдрън ъф Бодъм. Ама Уинтърсън са по-емблематични. Колкото до Стормрайдъра. Просто ме е яд че трашърите винаги казват че Айсд Ърт са педалска група, а всъщност тази педалска група ги бие във собствената им категория. Песничките он стомрайдъра също са яки, но когато са презаписани с Мат. Така си е. Мат Барлоу е по-добър певец от Джон Грийли. Но рифовете са си същите така че и албума би трябвало да е същия. |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 12th May 2025 - 05:30 PM |