![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Поетично бездушен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 6131 Регистриран: 8-October 03 Град: Русе / Велико Търново Потребител N: 295 ![]() |
Само аз ли постоянно си пея разни песнички и влудявам хората около мен?
Споделете, какво си тананикате, как реагират хората около вас и тн? Или си свирукате? ![]() Сори, малко тъпа тема, но преди малко такъв глас нададох ей така без нищо, че викам да ви питам ![]() -------------------- Historia vitae magistra
Historiam nescire, hoc semper puerum esse. Защото ние се нуждаем от последните 5000 години, за да можем да преживеем що-годе спокойно следващите сто. |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
Хихихи, колко пъти в класната стая/даскалото се е чувало:
"Александре, ако не спреш да грачиш, ще си вкарам обувката в устата ти, (педераст такъв)!" ![]() Пея си и в банята понякога, пея по улиците, ама по-тихо, пея и като слушам песните ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 930 Регистриран: 19-May 07 Град: Zayohalla Потребител N: 2088 ![]() |
Хихихи, колко пъти в класната стая/даскалото се е чувало: "Александре, ако не спреш да грачиш, ще си вкарам обувката в устата ти, (педераст такъв)!" ![]() Пея си и в банята понякога, пея по улиците, ама по-тихо, пея и като слушам песните ![]() Приятелката ти не ме харесва! Особено когато съм пиян! Омг как може същество от женски пол да не ме харесва. Било то и твоето същество от женски пол! СЕГА НЕ СЪМ ПИЯН!!!! LOPETAN JUOMISEN! който знае фински ще ме разбере хъ хъ хъ ![]() Добре де пиян съм! Ама днеска ми е за последн! |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 18th July 2025 - 10:21 AM |