![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2148 Регистриран: 26-November 06 Потребител N: 1692 ![]() |
Напоследък много се нервя като ми разправят колко велики били тия хлапета, как щяли да са новата Металика... Дрън! Дрън! Едва ли има по-идиотска банда от тази!
-------------------- |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2148 Регистриран: 26-November 06 Потребител N: 1692 ![]() |
Цитат Кажи ми къде в първите два албума чуваш Металика? В доста рифовете примерно, които са една "ъпдейтната" и по-мелодична версия на рифовете на Metallica. Е, естествено имат и други влияния де. Но Metallica ги усещам най-силно. Цитат Аз ги обожавам, нося тениската им с гордост, пък който не ги харесва - да не ги харесва. Само да не хейти необосновано... Всеки има право на мнение. Можеш ли да се насилиш да харесваш една група, която не може да те грабне? Цитат това щяха да бъдат Металика, ако не се комерсиализираха Металика не мисля че са се комерсиализирали, защото те вече са толкова богати, че просто не би трябвало да им пука колко продават... Ама тва е друг въпрос. ![]() -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 18th July 2025 - 03:58 PM |