![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2148 Регистриран: 26-November 06 Потребител N: 1692 ![]() |
Напоследък много се нервя като ми разправят колко велики били тия хлапета, как щяли да са новата Металика... Дрън! Дрън! Едва ли има по-идиотска банда от тази!
-------------------- |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 113 Регистриран: 8-September 07 Град: Варна Потребител N: 2322 ![]() |
Щом са ъпдейтната и по-мелодична, значи това е влияние. Няма копи-пейст. А и не мисля, че можеш да сбъркаш песните на коя група са. Колкото и фен да съм им, признавам че много Металика има в тях, но пък точно това ми липсваше - не мога все да си слушам едни и същи албуми.
Един приятел ми каза, че чувал Слейърски сола в тях. Не съм слушал много Слейър, но може. Не мога да насиля да не харесваш групата, но ти се опитваш да ни насилиш да не я харесваме ![]() Metallica че са богати, богати са. Но черния албум (който аз харесвам) и серията бози ги направиха такива. Уникалната музика, която свириха преди това (е, и след това има попадения, но са малко) беше за отбрани хора, след това цял САЩ го имаше. Айде, Агресоре, без лоши чувства. Водим дискусия! ![]() |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 18th July 2025 - 03:51 PM |