![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Поетично бездушен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 6131 Регистриран: 8-October 03 Град: Русе / Велико Търново Потребител N: 295 ![]() |
Само аз ли постоянно си пея разни песнички и влудявам хората около мен?
Споделете, какво си тананикате, как реагират хората около вас и тн? Или си свирукате? ![]() Сори, малко тъпа тема, но преди малко такъв глас нададох ей така без нищо, че викам да ви питам ![]() -------------------- Historia vitae magistra
Historiam nescire, hoc semper puerum esse. Защото ние се нуждаем от последните 5000 години, за да можем да преживеем що-годе спокойно следващите сто. |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 113 Регистриран: 8-September 07 Град: Варна Потребител N: 2322 ![]() |
Пея си разбира се. И дразня околните. Като съм със слушалки по улицата само си отварям устата, но по принцип нещо вечно кънти в главата ми.
помня един път си подреждам там едни рафтове и си слушам и припявам crawl through knives припева и се изграчих ...In flames will reach heaven tonight ...обръщам се и зад мен един от шевчетата идвал на проверка Уважение за избора на песен! Аз на тях много обичам да си пея цялата Only for the Weak или Leeches, ама на нея мн трудно, квато е висока... Абе изобщо ин флеймс са си най-добри за пеене. Както и най-добри по принцип ![]() Догодина нов албум!!! |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 18th July 2025 - 10:15 AM |