![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 54 Регистриран: 12-October 07 Град: У нас бе,у нас Потребител N: 2368 ![]() |
Здравейте, чиляци! Абе,има ли песен ,която е от стила които слушате,но все пак някак си ви "подтиска" и ви става кофти ? Примерно,аз преди малко си слушам на Element Eighty - Scars,и незнайно защо ми се развали настроението,просто от песента
![]() ![]() ![]() -------------------- Ако в коментара по-горе откриете нещо смислено,значи,или сте търсели под таковата такова ,или някои ми е откраднал акаунта!
|
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() I, Voyager ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Модератори Коментари: 7649 Регистриран: 24-September 06 Град: Карлсруе, София... където и да е Потребител N: 1587 ![]() |
^^ & ^^^ А изобщо нека да премълчим и факта, че думата се пише "потискам", а не "поДтискам"
Иначе по темата - хм, не знам. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1257 Регистриран: 25-January 07 Град: Ъуей фром дъ биг шит ривър Потребител N: 1800 ![]() |
Дублетни форми са. И двете са верни.
![]() -------------------- Live forever or die in the attempt
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2286 Регистриран: 10-September 07 Град: гара мЯже Потребител N: 2328 ![]() |
Дублетни форми са. И двете са верни. ![]() въпрос: Вярно ли е, че ПОДТИСКАМ е вариант на думата ПОТИСКАМ? Или това са две различни думи, или пък първата дума не съществува в нашия език? отговор: ПоДтискам беше единственият верен вариант преди време. Последно, когато проверявах в речник, бяха дублетни форми (и двете се считат за правилни). Но тенденцията така или иначе е към опростяване на правописа, така че поТискам е по-добрият вариант. И аз съм за "потискам"... -------------------- Ко каза, ко?
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 23rd June 2025 - 01:03 AM |