![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() МоторисТ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 901 Регистриран: 15-September 06 Град: София Потребител N: 1570 ![]() |
GAMMA RAY-2007-Land Of The Free II
Ей го и него новият албум дори не съм го чул още ще коментирам най-малко след две прослушвания .Какви ли ги е сътворил Каи?????? СВАЛИ EDIT Класа класа огромна класа демонстрират с новият албум .Завръщане към старите албуми с по модерно и съвременно звученe.Нищо лошо не може да се каже за този албум преклон пред таланта им .Задължително закупуване след месец на оргиналният диск.Предстои пренареждане на личният ми топ-10 да видим кой ще изхвърчи от таз годишната ми класация. -------------------- |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 183 Регистриран: 16-August 07 Потребител N: 2288 ![]() |
Аааааааааааааа, какви са тези прекрасни звуци, които нахлуват на големи порции през крехките ми слухови канали и изпълват мозъка ми чак до шевовете на черепааааа!!! Още от първия звук и разбрах какво ме очаква! Но от Empress до последните секунди на Insurrection едва не ми се пръсна аортатаааа!
![]() Kai отново ми доказа, че е най-добрата и неспирна машина за все оригинални мелодии! Kai, благодаря ти, че си толкова гениален! ![]() ![]() ![]() Из целия албум долавях мелодийки, които ми напомнят за най-големите величия в метъла. (Забелязвам, че и на вас ви е направило впечатление и със сигурност това е била целта на Хансен!) Това единствено доказва майсторството на Кай да вплита тонове, напомнящи части от велики песни, но по гамарейски начин и не копирани, както правят доста! По този начин въпросният господин, за който пиша вече от 5 мин., показва възхищението си и признателността си към тези групи! Между другото мотиви от Real World ми напомниха и за песента на die arzte - schrei nach liebe! ![]() ![]() И като за край мога да кажа, че LAND OF THE FREE II ми харесва повече от новите неща на Мейдън и Хелоуйн! -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 412 Регистриран: 21-January 05 Град: Dirty olde town of Sofia Потребител N: 729 ![]() |
Добър албум. Не започна много обещаващо - Into The Storm и From The Ashes не ми направиха кой знае какво впечатление, но все пак бяха приятни. Оттам-нататък започна да става все по-добър. Някой песни имах чувството, че вече съм ги слушал, но други пък ми направиха много приятно впечатление. На първо прослушване Empress, Leaving Hell, Opportuniny и Insurrection се очертават като фаворитите ми.
И все пак не ми идва да занареждам суперлативи. Може би защото като цяло макар доста да обичам Gamma Ray никога не съм ги смятал за нещо феноменално, с изключение на No World Order, който ми е един от любимите албуми въобще. Както казах, Land of the Free II е мноого приятен албум, но не и нещо, което да ме докара до възторг. Може би защото от известно време не съм на такава вълна, знам ли. Btw, само на мен ли ми се струва, че гласът на Кай вече не е това, което беше? o.O Така и не го чух да се извика едно хубаво, както си му е редът или да пее на такива откави, какви сме го чували преди ![]() Прекрасен ![]() За кои песни става дума? Защото аз не намерих такова нещо. За Accept - може би отделни моменти от различни песни, но и някоя конретна. А за Megadeth - wtf? ![]() И като за край мога да кажа, че LAND OF THE FREE II ми харесва повече от новите неща на Мейдън и Хелоуйн! Определено е по-добър от Gamble With The Devil. Виж за A Matter Of Life And Death... твърде са различни стилово за да бъдат сравнявани, но по лично мое мнение последният Maiden е с класи над новия Gamma Ray. -------------------- To light a candle is to cast a shadow...
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 26th July 2025 - 02:54 AM |