![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() МоторисТ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 901 Регистриран: 15-September 06 Град: София Потребител N: 1570 ![]() |
GAMMA RAY-2007-Land Of The Free II
Ей го и него новият албум дори не съм го чул още ще коментирам най-малко след две прослушвания .Какви ли ги е сътворил Каи?????? СВАЛИ EDIT Класа класа огромна класа демонстрират с новият албум .Завръщане към старите албуми с по модерно и съвременно звученe.Нищо лошо не може да се каже за този албум преклон пред таланта им .Задължително закупуване след месец на оргиналният диск.Предстои пренареждане на личният ми топ-10 да видим кой ще изхвърчи от таз годишната ми класация. -------------------- |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Странник в странна страна ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1114 Регистриран: 5-May 07 Град: София Потребител N: 2056 ![]() |
За кои песни става дума? Защото аз не намерих такова нещо. За Accept - може би отделни моменти от различни песни, но и някоя конретна. А за Megadeth - wtf? ![]() Сорка, ако мнението ми не се препокрива с твоето. ![]() Empress - от 1:30 сек нататък, кажи ми че не звучи 1:1 с Princess of the Dawn. Хорчетата по нататък също. И плс, не цяла песен, моменти. Просто са прекалено много в целия албум. Не казвам, че не е станало много яко, просто ако загледаш мненията нагоре - е ба тия заемки! -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 412 Регистриран: 21-January 05 Град: Dirty olde town of Sofia Потребител N: 729 ![]() |
Добър албум. Не започна много обещаващо - Into The Storm и From The Ashes не ми направиха кой знае какво впечатление, но все пак бяха приятни. Всъщност това не е редът на песните в албума, просто в торента е сбъркан. За теб и за всички, свалили торента, правилната подредба на песните е: ... Благодаря! ![]() За кои песни става дума? Защото аз не намерих такова нещо. За Accept - може би отделни моменти от различни песни, но и някоя конретна. А за Megadeth - wtf? ![]() Сорка, ако мнението ми не се препокрива с твоето. ![]() Е, че то ако мненията на всички ни се препокриваха светът щеше да е много скучен ![]() Но си прав де, ей сега си пуснах Leaving Hell отново и се заслушах и наистина на моменти звучи като Мъстейн ![]() ![]() Empress - от 1:30 сек нататък, кажи ми че не звучи 1:1 с Princess of the Dawn. Хорчетата по нататък също. Прав си ъгейн. Явно първия път хич не съм слушал внимателно. Ей затова все си повтарям да не се изказвам преди да съм слушал даден албум поне няколко пъти, ама защо все не се слушам не знам... ![]() -------------------- To light a candle is to cast a shadow...
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 26th July 2025 - 02:41 AM |