![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() МоторисТ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 901 Регистриран: 15-September 06 Град: София Потребител N: 1570 ![]() |
GAMMA RAY-2007-Land Of The Free II
Ей го и него новият албум дори не съм го чул още ще коментирам най-малко след две прослушвания .Какви ли ги е сътворил Каи?????? СВАЛИ EDIT Класа класа огромна класа демонстрират с новият албум .Завръщане към старите албуми с по модерно и съвременно звученe.Нищо лошо не може да се каже за този албум преклон пред таланта им .Задължително закупуване след месец на оргиналният диск.Предстои пренареждане на личният ми топ-10 да видим кой ще изхвърчи от таз годишната ми класация. -------------------- |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Warrior of Knut ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 1483 Регистриран: 11-December 06 Потребител N: 1726 ![]() |
Леко ми е скучен. Аз съм голям фен на тази група и им имам почти всичко оригинално, но този диск няма да си го купя. Просто.. не ме грабва, както един No World Order го прави, да речем. Не ми звучи нито романтично, нито епично-това са единствените неща, които ме хващат. В любимият ми техен албум, Somewhere Out In Space тези неща ги има по-много и заради това ми един от най-любимите записи въобще. Общо взето, когато нещо не успее да ме грабне, просто няма какво да го мъча- или ми харесва или не. Land Of The Free II просто не е за мен, но щом се харесва на другите, значи има качества и е идеен. Аз не обичам да плюя, няма да го направя и сега. Gamma Ray са издали достатъчно шедьоври- не ми трябват повече-всеки се ичерпва рано или късно. А, но какво се обяснявам- все пак всичко е въпрос на вкус
![]() -------------------- Cry for God when your life was ending
Call for God now death is near, Where was God when you were dying Reek of war is master here. Left behind are slaughtered strangers Enemies become your friend This is how the fear takes over When its time to meet the end. Fields of flesh from graves ripped open Only the dead can see an end to war, Sleeting snow where bones lay broken. Tell me what all this was for Tell me what all this was for Tell me what all this was for Die for God, Die for what? Was it worth dying for? |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 26th July 2025 - 02:44 AM |