![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Супер скъп клип! Супер кичозен. Супер гаден.
Песента беше като някое тотално изчистено хеви(Womanowar примерно) и нямаше нищо общо с блека. А клипа... скъп, с компютърна анимация, с не знам какво си, и пак изглежда гадно. Това е подигравка с всичко което означава Блек Метъл. Тази музика трябва да е в ъндърграунда. Трябва да е истинска. ТОВА Е ТОТАЛЕН КОМЕРС!!!!!!! От цялата работа лъха на самозабравяне. Хайде да направим скъп клип. Хайде песента да е по мелодична и да има повече чисто пеене(тоест да е по-radio friendly) и така нанататък. Примерно по ММ въртят и един клип на Ancient - ето това вече са видения от ада! Dimmu Borgir e шибан кич! Ако Ancient не ви харесват - не слушайте блек. П.С. Имайте предвид че аз по принцип не слушам Блек Метъл щото въобще не ме кефи. Но този клип наистина ме издразни. -------------------- |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 7 Регистриран: 5-January 04 Потребител N: 365 ![]() |
Warrior of Ice ne razbiram zashto mislish che Immortal i MayheM sa loshi bandi. Ta te sa si edni ot glvanite vinovnici za razvitieto i vdyhnovenieto na po-natatychnite black bandi. Az lichno nqmam nishto protiv DCA i oshte po-malko protiv Progenies...i naistina go mislq za strashno dobro parche...ama spored men jeski vokali...klaviri(ne vsichki no povecheto) sa priznak za komers ili pone za potencialen takyv... Aha...and by the way HAIL IMMORTAL, VIVA MAYHEM
![]() -------------------- totalen pozior
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 30th June 2025 - 09:41 PM |