![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 46 Регистриран: 27-October 07 Потребител N: 2390 ![]() |
Здравейте аз съм от Сф на 15 години съм от около 1 година слушам метъл и не съм запознат с творчеството на много групи нали знаете как е приателите ми викат абе не я слушаи тая музика и дъра бъра
![]() Иначе малко инфо за мен име-Цветан ръст-1.8и нещо тегло-само 51кг ![]() очи-сини коса-къса,но съм решил да я пусна малко ![]() интереси-ужаси,боксери(порода куче),от скоро и айкидо и НЕ се ебавайте с мене познавам Жан Клод ван Дам шегичка (е верно го познавам де) Надявам се да намера приятели и ако може малко да ме насочите към някои групи,моля преценете какво слушам и ми препоръчаите по нещо ![]() -------------------- HIM-R.I.P :)2Tpower.com
|
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Master of your sorrow ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2201 Регистриран: 24-April 07 Град: Sofia Потребител N: 2034 ![]() |
Здрасти и приятно прекарване
![]() Можеш да проследиш материалите из сайта http://www.metal-world.info , както и обсъжданията по темите в подфорума "Metal / Rock / Hardcore / Gothic / Industrial" - те са образователни ![]() -------------------- Free are those who walk away from setting suns
And free are those who laughed at chains that held them bound Free are those who conquers in vain but won't stop to run Battered and down they pick up their pieces to rise as one |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 18th July 2025 - 03:37 AM |