![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 46 Регистриран: 27-October 07 Потребител N: 2390 ![]() |
Здравейте аз съм от Сф на 15 години съм от около 1 година слушам метъл и не съм запознат с творчеството на много групи нали знаете как е приателите ми викат абе не я слушаи тая музика и дъра бъра
![]() Иначе малко инфо за мен име-Цветан ръст-1.8и нещо тегло-само 51кг ![]() очи-сини коса-къса,но съм решил да я пусна малко ![]() интереси-ужаси,боксери(порода куче),от скоро и айкидо и НЕ се ебавайте с мене познавам Жан Клод ван Дам шегичка (е верно го познавам де) Надявам се да намера приятели и ако може малко да ме насочите към някои групи,моля преценете какво слушам и ми препоръчаите по нещо ![]() -------------------- HIM-R.I.P :)2Tpower.com
|
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 46 Регистриран: 27-October 07 Потребител N: 2390 ![]() |
Draqonter всъщност ги слушам от 7-8 годишен ако за теб е малко време за мене не е все пак съм на 15 ГОДИНИBattle Magic еми да всъщност слипнот си ги мисля точно за метъл,а ти ако не си прочел да не смеете за корн харесвам им само една песен другите са боза.А до другите изказвания от типа чудя се колко още "метълчета" и др. никъде не прочетох че фенове на слипнот не могат да се регнат и да пишат по форума е ако е така извиненя към ТЕБ Master of metal
![]() -------------------- HIM-R.I.P :)2Tpower.com
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 18th July 2025 - 06:31 AM |