![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 202 Регистриран: 24-October 07 Град: Шумен Потребител N: 2386 ![]() |
Идеята е някой да зададе логическа загадка и този, който я познае да даде следващата
![]() Човек е изправен пред съд, но е невинен. Не може да се реши да го екзекутират или не, затова съдията предлага да сложат в торба едно листче, на което е написано "Невинен", и друго, на което пише "Виновен". На другия ден - което листче изтегли човекът, така ще се реши съдбата му. Но понеже съдията бил гаден, сложил в торбата 2 листчета, на които пишело "Виновен", като естествено на никого не казал, и никой не го видял, освен един от пазачите. И понеже му домъчняло за човекът, му казал за измамата на съдията през нощта. Ето и вашата задача - според вас как човекът ще се измъкне от тази ситуация като "Невинен"? Приятно блъскане на главите ![]() -------------------- |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Warrior of Knut ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 1483 Регистриран: 11-December 06 Потребител N: 1726 ![]() |
Давай лудничаре
![]() -------------------- Cry for God when your life was ending
Call for God now death is near, Where was God when you were dying Reek of war is master here. Left behind are slaughtered strangers Enemies become your friend This is how the fear takes over When its time to meet the end. Fields of flesh from graves ripped open Only the dead can see an end to war, Sleeting snow where bones lay broken. Tell me what all this was for Tell me what all this was for Tell me what all this was for Die for God, Die for what? Was it worth dying for? |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 10th May 2025 - 12:31 AM |