![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 48 Регистриран: 26-January 04 Потребител N: 380 ![]() |
1. Никнейм/Прякор: Sorrow
2. Истинско име: Радостина (Ина) 3. Възраст в години: 15 4. Пол: Женски 5. Местонахождение: Варна 7. Височина в метри или в сантименти: 167 8. Тегло в килограми: 48 9. Коса: Кафява, дълга до кръста (към 50 см под раменете) 10. Очи: Кафеви 16. Религиозна принадлежност: Атеист 19. Астрологически знак: Водолей (Змия- китайски) 22. Пушене: Не 23. Алкохол: Рядко, въпреки че често се изкушавам... 24. Наркотици: Не 25. Татуировки:Иска ми се, ама няма... ![]() 26. Украшения по тялото: Обеци на ушите...искам и на носа, но не ми позволяват... 29. Домашни животни: Персийски котарак, бял, казва се Joy ![]() ![]() 30. Любими музикални стилове: е, сега... ![]() 31. Вашите интереси и хобита: Музика, интернет, книги, мързелуване... 38. В кои канали на mIrc влизам: #Nightwish |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Цитат 1. Не можах да прочета всичко, но май никой не е искал снимка досега, а май трябва ![]() Цитат 2. Каква е тази дискриминация? НИКОЙ, ама НИКОЙ не предложи брак на Зигфрид, а на Сороу веднага се Sepultera... го направи! Айде моля ви се дееееееееее! И междудругото не се омъжвай за него! Ще трябва да му духаш на всеки 2 часа (маниак е). Тва че ме молиш да ми9 духаш постоянно нищо не значи. Цитат 3. Аз тъй като съм ангажиран не мога да предложа брак на Зигфрид, но... айде някой да го направи, ебатии! Вижте колко е хубаво момичето! Справедливостта изисква жертви... Цитат 4. Сороу, айде следващият път и ти след майка ти, като е на командировка! Това не го разбрах... -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 27th July 2025 - 01:42 PM |