![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
AMORPHIS, EDGUY, BENEDICTION и AGATHODAIMON ще свирят на "Nuclear Blast Festival", който ще се в София на 3 ноември. От българска страна ще се изявят THE REVENGE PROJECT и OVERDAWN.
Фестът ще се проведе в Зимния дворец на спорта (Студентски град) и ще започне от 16:00 ч. (вратите се отварят в 15:00 ч.). Билетите ще струват по 35 лв. (45 лв. в деня на концерта). Поводът за фестивала са двадесетте години, които са изминали от основаването на лейбъла. "Очаквайте множество изненади и подаръци от Nuclear Blast по време на концерта!", обещават организаторите от "Tangra Mega Rock". Съорганизатор е Музикална компания "Wizard", която е официален представител на немския екстремен лейбъл за България. -------------------- |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Странник в странна страна ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1114 Регистриран: 5-May 07 Град: София Потребител N: 2056 ![]() |
^Благодаря за снимките
![]() Ох, мамо, току що единия от пичовете, с които бяхме заедно сподели, че снощи след концерта се напил в Клуб 33, защоне НЯМАЛО МЕСТА В БИАД!!! Отивам да се възстановявам от културния шок... -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 31 Регистриран: 4-November 07 Град: София/Свищов Потребител N: 2407 ![]() |
Уфф, що ли трябва първият ми пост тук да е за да мия кал от лицето си...
По ред на нещата: - Overdawn - не бях ги чувал, стилът им не ми е сред любимите - The Revenge Project - тях съм ги чувал, гледах ги като подгряваха Catamenia, но пак не съм им фен - Agathodaimon - не съм им голям фен, но каквото съм слушал, ми хареса. това което направиха на сцената нямаше нищо общо със студийните записи - едва разпознах няколкото песни, които съм чувал. не съм очарован - Benediction - бях ги чувал само като име, но ми хареса - Edguy - лудница. Освен всичко Tobias не спря да ръси простотии. Изкефих се много ![]() - Аmorphis - заради тях бях там. Направо не усетих как мина 1 час. Duh5 май е прав, че нацелиха вече поуморена публика. Добре, че поради здравословни причини тези дни не мога да пия бира, иначе при такова дълго събитие нямаше да имам спомени от края. Особено се изкефих на това, че свириха и доста стари неща ("Tales...", "Elegy") Относно БИАД и 33 - след концерта трябваше да ида до една чалгарска кръчма, където имаше фирмено парти... след това пък трябваше да се ходи някъде, а колегите ми слушат предимно чалга. Доста рязък преход се получи въпросната вечер... Забравих да уточня - чалга не слушам ![]() Оги, като сме тръгнали да злословим така един за друг - не аз съм увековечен във видеоклипче как въртя талия гол до кръста на фона на някаква чалгийка ![]() -------------------- 07, piperka07
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 3rd May 2025 - 02:10 PM |