![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
AMORPHIS, EDGUY, BENEDICTION и AGATHODAIMON ще свирят на "Nuclear Blast Festival", който ще се в София на 3 ноември. От българска страна ще се изявят THE REVENGE PROJECT и OVERDAWN.
Фестът ще се проведе в Зимния дворец на спорта (Студентски град) и ще започне от 16:00 ч. (вратите се отварят в 15:00 ч.). Билетите ще струват по 35 лв. (45 лв. в деня на концерта). Поводът за фестивала са двадесетте години, които са изминали от основаването на лейбъла. "Очаквайте множество изненади и подаръци от Nuclear Blast по време на концерта!", обещават организаторите от "Tangra Mega Rock". Съорганизатор е Музикална компания "Wizard", която е официален представител на немския екстремен лейбъл за България. -------------------- |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 930 Регистриран: 19-May 07 Град: Zayohalla Потребител N: 2088 ![]() |
Бенедишкън свириха много добре, и макар че не съм им фен, с кеф си влязах в погото и им се нарадвах.
Не съм вярвал че Едгай ще ме разочароват толкова много. Едно време много ги тачех. Това беше НАЙ-БОНАШКИЯ СЕТЛИСТ, правен някога за лайв концерт. На Тоби шегиците бяха малоумни. Дръм солото беше слабо. По дяволите не съм отишъл на концерт на Едгай само заради едната Авантазия и Кинг ъф Фулс! Имат и други добри песни ве мама му даеба, що не ги изсвириха! Добре че бяха Аморфис да спасят положението. Те си бяха подбрали песните по-добре и затова получиха повече овации. И действително те свириха кораво, без да се мазнят на публиката след всяка песен и да разправят колко велика публика сме били ние и колко не казвали това на всяка публика(дрън-дрън). Макар и да не съм фен на по старите албуми на Аморфис, трябва да призная че Томи се справи повече от блестящо. След The Smoke мислех да си заминавам, защото тая песен тотално омаловажи цялото представяне на Едгай и щеше да е подло от страна на Аморфис така тотално да закопаят в земята немските си колеги. Уви, Аморфис нямаха милост... Такъв концерт се помни цял живот. |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 3rd May 2025 - 02:26 PM |