![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
AMORPHIS, EDGUY, BENEDICTION и AGATHODAIMON ще свирят на "Nuclear Blast Festival", който ще се в София на 3 ноември. От българска страна ще се изявят THE REVENGE PROJECT и OVERDAWN.
Фестът ще се проведе в Зимния дворец на спорта (Студентски град) и ще започне от 16:00 ч. (вратите се отварят в 15:00 ч.). Билетите ще струват по 35 лв. (45 лв. в деня на концерта). Поводът за фестивала са двадесетте години, които са изминали от основаването на лейбъла. "Очаквайте множество изненади и подаръци от Nuclear Blast по време на концерта!", обещават организаторите от "Tangra Mega Rock". Съорганизатор е Музикална компания "Wizard", която е официален представител на немския екстремен лейбъл за България. -------------------- |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 117 Регистриран: 30-July 07 Град: Strange World Потребител N: 2261 ![]() |
Да си кажа и аз впечатлението.В началото ми беше доста странно защото седях и гледах от столовете,а съм свикнала да съм долу при оградите.Първите две групи ги изгледах с много мъка.Съжалявам просто не са ми интересни.
Отидохме с мъжо ми по средата на Agathodaimon долу при оградите и то втори ред. Да си кажа много ми харесаха защото гледах нещо съвсем различно от това, което слушам. Беше ми много интересно. Групата е много добра. Benediction и те ми допаднаха, искрено се радваха на публиката и се раздаваха докрай. Ако има бях фенка щях да съм страшно доволна от тяхното изпълнение. От целият концерт това бяха групите, които ме впечатлиха много. Да вметна не харесвах нито една от групите. Отидох просто да се насладя на едно прилично фестивалче и да се пообразовам малко. Edguy...(първи ред)...без коментар...някои неща е по-хубаво да не се казват. Amorphis за съжаление успях да видя много малко..само 4-5 песни,но по това което видях не са никак лоши. Като цяло фестивала беше добре организиран.Малко се разминаваше с това ,което бяха обещали,но....какво да се прави.Единственото,което не ми хареса,е че беше много студено. -------------------- IRON MAIDEN не е просто група,IRON MAIDEN е религия!!!!!
Човек сам се ражда и сам умира, а през останалото време някакви хора непрекъснато се опитват да му досаждат. -------------------------------------------------------------------------------------------- ![]() |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 3rd May 2025 - 01:52 PM |