![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() PAIN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1750 Регистриран: 21-April 06 Град: Пловдив Потребител N: 1302 ![]() |
Преди малко си говорихме с един приятел, който има магазин за ловно-рибарски принадлежности и се завърза лек спор за хобитата на човек. Той смята, че хората дават най-много пари за своите хобита.
Споделете вашите скрити страсти влечения. Аз например се запалих по сноуборд. ![]() -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 97 Регистриран: 6-November 07 Град: Бургас Потребител N: 2412 ![]() |
Еми аз твърдо мога да кажа , че съм се занимавал с много неща като хобита и сега продължавам много от тях :
1.Китарата - не съм майстор , но този инструмент ми е дал много (бас ако хвана също свиря, но нямам в момента , също свиря малко на пиано и барабани , но съвсем малко ) 2.Винг Чун (Wing Tsun ) - харесва ми това бойно изкуство , защото е съчетало в себе си както много ефкисани движения , така и дълбока философия ![]() 3. Обичам да пътувам - където мога , стига да е извън България ( в бг също се разкарвам , но не ми е интересно(планините са яки though)).Наистина съм благодарен на наще , че от малък са ме взимали наляво-надясно и са запалили в мен желание да пътувам.(Надявам се Април месец да си направя една екскурзия със съученици до Амстердам , Лондон и Париж ![]() Към пътуването май спада и това че съм запален по ЮАР (Южно-Африканска Република) Знам доста неща за страната и не пропускам възможности да я посетя.Жалко че следващия път ще е чак на световното 2010 , но и това не е сигурно разбира се ![]() 4.Карам Ски - за кеф , не професионално , но съм сравнително добър.От 5 годишен се занимавам. 5.Анимации - всякакви , повече обичам японските анимета. 6.За съжаление ученето на Английски стана хоби , зашото ме чакат TOEFL и SAT , може би ![]() Това са хобитата които засега поддържам редовно иначе : Обичам да спортувам - ходил съм на плуване , тенис , баскет и цъкам футбол когато мога(лонг лив отбора на Метъл-БС).Занимавал съм се и с паркур около година и нещо. Бивш Пратчет и Толкин фен.Бивш ,защото вече не чета толкова колкото преди и вече съм забравил повечето неща. Л.А.Р.П - от 2-3 годиники ходя когато се организират , но като че ли вървя към отказване.Може би лятото ще посетя националните ларпове. Ролеви игри - ДнД и още куп системи (от Гурпс до Ендивал).Вече няма с кой да го играя това , или попадам сред разни гийкове или несериозници ![]() Навремето се занимавах с Уеб-дизайн , но отшумя бързо.Интересно е , но не ме влечеше пък и нямах какво толкова да сътворя.В повечето случаи хвърляш усилия за нещо в което ще влязат 10 човека. "Jack of all trades , master of none" -------------------- Thus ends the bard's tale
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 6th July 2025 - 01:55 PM |