![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Cosmic Sailor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1451 Регистриран: 15-March 05 Град: Half Moon Cay, the Bahamas Потребител N: 771 ![]() |
Сигурно ви се е случвало да попадате в най-различни ситуации в които хора, които не слушат метъл разсъждават интересно за вашите музикални предпочитания
Срещам едно девойче, което на пръв поглед слуша метъл и се интересувам какво звучи в плейъра и - Korn и Soad - отговаря тя...А ти какво слушаш ? Кратко се замислям за до преценя какво може да е чувала за да подхванем разговор.. -Ами Айрън Мейдън - пробвам плахо -Ооо Баща ми слуша групи от 80-те - ![]() ![]() Веднъж си забравям слушалките в кухнята и след малко дядо ми започва да ме вика и обяснява: -Оле незнам какво натиснах, нещо се развалиха... само този гаден шум се чува Слагам ги аз, а то си звучи Burzum нормално - Да да ще ги оправя спокойно - му викам и си отивам в стаята -------------------- ![]() |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 539 Регистриран: 24-September 07 Град: софия Потребител N: 2347 ![]() |
Лятото работех в зоомагазин ето най-култовото:
1.Аз-какво ще желаете първото или второто? Идиотът отсреща-да... 2.Ветеринаря обяснява на едни хора че кучето им е на 18 години и не може да го лекува защото лекарствата ще го убият много е старо и им предлага афтеназия,при което те питат: -как ще се почуства след това ?! 3.Влиза човек в магазина и ме пита: -извинете това какво е?(и сочи маймуната) -А кое господине маймуната ли? -Аааа това било маймунаааа!!! (и си излезна) -------------------- There are no unlockable doors
There are no unwinable wars There are no unrightable wrongs There are no unbeatable odds There are no believable gods There are no unnameable names There are no impossible dreams There are no invisible seams |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 21st July 2025 - 01:23 AM |