![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Cosmic Sailor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1451 Регистриран: 15-March 05 Град: Half Moon Cay, the Bahamas Потребител N: 771 ![]() |
Сигурно ви се е случвало да попадате в най-различни ситуации в които хора, които не слушат метъл разсъждават интересно за вашите музикални предпочитания
Срещам едно девойче, което на пръв поглед слуша метъл и се интересувам какво звучи в плейъра и - Korn и Soad - отговаря тя...А ти какво слушаш ? Кратко се замислям за до преценя какво може да е чувала за да подхванем разговор.. -Ами Айрън Мейдън - пробвам плахо -Ооо Баща ми слуша групи от 80-те - ![]() ![]() Веднъж си забравям слушалките в кухнята и след малко дядо ми започва да ме вика и обяснява: -Оле незнам какво натиснах, нещо се развалиха... само този гаден шум се чува Слагам ги аз, а то си звучи Burzum нормално - Да да ще ги оправя спокойно - му викам и си отивам в стаята -------------------- ![]() |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 113 Регистриран: 8-September 07 Град: Варна Потребител N: 2322 ![]() |
Ох, изцепки има бол. Имам една любимка в скайпа, със скайп име metalkata_90 и някоя и никнейм от типа на xXxEmO_pRiNcEsSxXx. Все ме избива на смях като го видя.
Редовно срещам разни хора, които си мислят че слушат метъл, но грешат жестоко. Също знам такива, чието виждане за пънк е Green Day, Simple Plan и т.н. педерастии, а пък не са чували за Sex Pistols или The Ramones. Във всеки клас ги има лудите метъл фенове с любими групи Корн и Слипкнот. Един наскоро ми казваше, че Кинг Даймънд не струва, защото темпото било по-бавно от Слипкнот... Сега постоянно Кинг слуша ![]() Имам и един приятел с любими изпълнители Iron Maiden, Children of Bodom, Justin Timberlake, Гергана, Анелия и Десислава. Преди беше метъл, сега се опитвам да го откажа от първите две, че да не ги опошлява, слагайки ги на един харддиск. Всеки изкоментира майка си - мойта пък се кефи на метъла. In Flames едно време си ги тананикаше, харесвала е песни на Кинг Даймънд и Хелоуийн и т.н. Пък баща ми мрази "резачките". Той слуша музика за душата ![]() Искрено се посмях с историите за хора, които не слушат метъл. Продължавайте все така! |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 21st July 2025 - 01:18 AM |