![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() PAIN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1750 Регистриран: 21-April 06 Град: Пловдив Потребител N: 1302 ![]() |
Преди малко си говорихме с един приятел, който има магазин за ловно-рибарски принадлежности и се завърза лек спор за хобитата на човек. Той смята, че хората дават най-много пари за своите хобита.
Споделете вашите скрити страсти влечения. Аз например се запалих по сноуборд. ![]() -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Warrior of Knut ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 1483 Регистриран: 11-December 06 Потребител N: 1726 ![]() |
^Човек не може да прочете всичко. Като бях 5-6 клас и аз четох някакви фентъзите, включително и вашето тъй любимо " Окото на Света" ! Това е книгата, с която си доказах, че този жанр не е за мен и че в него няма нищо, което да заслужава вниманието ми. Има хиляди стойностни книги, които трябва да прочета- няма какво да се занимавам с някакво си фентъзи, от което нито нещо ще науча, ни ще ми стане интересно, ни нищо. Да, този Ериксън не съм го и чувал, но смяташ ли, че той щеше да пише това, ако Толкин не беше написал книгите си?
-------------------- Cry for God when your life was ending
Call for God now death is near, Where was God when you were dying Reek of war is master here. Left behind are slaughtered strangers Enemies become your friend This is how the fear takes over When its time to meet the end. Fields of flesh from graves ripped open Only the dead can see an end to war, Sleeting snow where bones lay broken. Tell me what all this was for Tell me what all this was for Tell me what all this was for Die for God, Die for what? Was it worth dying for? |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 6th July 2025 - 01:03 AM |