![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() PAIN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1750 Регистриран: 21-April 06 Град: Пловдив Потребител N: 1302 ![]() |
Преди малко си говорихме с един приятел, който има магазин за ловно-рибарски принадлежности и се завърза лек спор за хобитата на човек. Той смята, че хората дават най-много пари за своите хобита.
Споделете вашите скрити страсти влечения. Аз например се запалих по сноуборд. ![]() -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Warrior of Knut ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 1483 Регистриран: 11-December 06 Потребител N: 1726 ![]() |
^^ Ох, колко лесно се дразниш, горкия. Не ме познаваш, но щом си решил да си правиш изводите от един форум, чудно. За моите "нервичи" не ми говори, защото съм чел неща, от които може да стане хиляди пъти по-тъжно. А, друго-като гледам се чувстваш невероятно голям и зрял, че чак ме наричаш дете... Да, аз съм дете и винаги ще съм си дете и се гордея с това! Но дай за книги да не спорим, че ако ти съдя по постовете, ти четеш само фентъзи. За разлика от теб, аз не се дразня от такива маловабни и смешни неща. Имам пълното право да ненавиждам фентъзито и ти не можеш да ми забраниш това. Имам права и да се иазказвам срещу него. Има едно нещо, което не мога да разбера- как един толкова зрял човек като теб, се дразни от постовете на едно дете, че даже и се заяжда с него.
-------------------- Cry for God when your life was ending
Call for God now death is near, Where was God when you were dying Reek of war is master here. Left behind are slaughtered strangers Enemies become your friend This is how the fear takes over When its time to meet the end. Fields of flesh from graves ripped open Only the dead can see an end to war, Sleeting snow where bones lay broken. Tell me what all this was for Tell me what all this was for Tell me what all this was for Die for God, Die for what? Was it worth dying for? |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 6th July 2025 - 01:02 AM |