![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 2154 Регистриран: 21-July 06 Град: Там някъде! Потребител N: 1467 ![]() |
В официалния сайт на HELLOWEEN от днес се мъдрят новите дати за следващото им турне, което ще започне през ноември. То започва от Унгария и този път пак няма да ни пропуснат. Датата на шоуто е 18 ноември 2007, а мястото е добре познатата ни зала Фестивална. HELLOWEEN идват за четвърти път в България - явно много им харесва тук. Този път като много специални гости с тях ще са и отново добре познатите на българската публика Gamma ray, които от своя страна идват за трети път.
-------------------- Аз съм пеперудата
на тази дъска, забодени с другите сме част от колекция. Карфиците бляскави бяха наши мечти, но само свободни от тях отново ще летим...... |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 117 Регистриран: 30-July 07 Град: Strange World Потребител N: 2261 ![]() |
Постанли са следният сетлист,дано е верен...момчето казва,че е това..така че преполагам....
1. Halloween 2. Sole survivor 3. March of Time 4. As long as I fall 5. eagle fly free 6. Paint a new world 7. A tale that wasn't right 8. Drum solo 9. The bells of the 7hells 10. We Burn 11. King for 1000 years 12. Dr. stein 13 . Medley - I can/back from where the rain grows/perfect gentelman/power/If I could fly/Keeper of the 7 keys 14. Future world ( with gamma ray ) 15. I want out ( with gamma ray ) А ето какво казва за сетлиста на Gamma Ray Hm, i don't remember whole setlist - this is not in exact order save for first two songs.. 1. Heaven Can wait 2. new world order 3. rebellion in dreamland 4. silence 5. into the storm 6. land of the free 7. ride the sky 8. valley of the kings 9. send me a sign 10. heavy metal universe 11. leaving hell ( ? i think ) 12. real world ( i think ) -------------------- IRON MAIDEN не е просто група,IRON MAIDEN е религия!!!!!
Човек сам се ражда и сам умира, а през останалото време някакви хора непрекъснато се опитват да му досаждат. -------------------------------------------------------------------------------------------- ![]() |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 2nd August 2025 - 09:40 PM |