![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 2154 Регистриран: 21-July 06 Град: Там някъде! Потребител N: 1467 ![]() |
Немските траш ветерани KREATOR обявиха днес на официалния си сайт две дати за предстоящи концерти, едната от които е България. Шоуто е предвидено за 15 декември 2007 година в зала Христо Ботев!
-------------------- Аз съм пеперудата
на тази дъска, забодени с другите сме част от колекция. Карфиците бляскави бяха наши мечти, но само свободни от тях отново ще летим...... |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Антихрист ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 3615 Регистриран: 13-March 06 Град: София Потребител N: 1211 ![]() |
От доста време насам си мисля че концертите в БГ трябва да спрат. И да се провежда пак по 1 концерт на 3 години... Българската публика се разлигави много ... аз си спомням как едно време като дойдоха Maiden 1995 иследващия концерт беше 1998 на DIO(поне на които ходих), тогава никой не мрънкаше .. каква била сцената и какъв бил сет листа или, че дръм солото било много кратко.. , а просто се кефеха като за последно ебаси. Тогава съм си мечтал да видя група като Helloween въпреки че сега ми се повръща от тях.., но ще отида имено за това. Да задоволя онова желание от едно време и да чуя някой любими стари песни и разбира се да видя Gamma Ray. А относно Kreator да си призная не са ми от любимите групи но имах намерение и тях да гледам за съжаление нещо финансите не успях да изчисля и нямаше да мога така или иначе да отида. Дано наистина ни посетят някой ден.. с радост бих ги гледал
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Serpent Moves ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 5893 Регистриран: 20-May 07 Град: parc des partcalence Потребител N: 2094 ![]() |
... Тогава съм си мечтал да видя група като Helloween въпреки че сега ми се повръща от тях.., но ще отида имено за това... Добра сентенция ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 21st August 2025 - 08:10 PM |