![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() In search for my Eloise... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3314 Регистриран: 16-October 05 Град: Планета тип 13 Потребител N: 977 ![]() |
-------------------- |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 282 Регистриран: 1-November 07 Град: София Потребител N: 2401 ![]() |
Според мен метълите са сред най-умните в процентно отношение от всички фенове на даден тип музика. Все пак в повечето случаи в музиката на метъл бандите има замисъл, идеология, има нещо, което те обогатява и усъвършенства и те подтиква да научиш нещо ново и да разшириш кръгозора си.
А при чалгата: дай газ дай ряз волумето на макс... хип-хопа: кучките, колите, парите, тревата емо: мре ми се... Единствено хаус маниаците са ми непонятни, но сред тях също има процентно по-висока интелигентност по мое мнение. Иначе е пределно ясно, че музиката не е определяща за потенциала на един човек, познавам мн изключения, но обобщено си мисля, че НЕ, метълите не са ограничени, а напротив ![]() -------------------- Проклет и благ, суров и нежен, Познат и странен, мръсен и чист, Еднакво глупав и премъдър, Такъв съм аз, такъв ще бъда, В едно змия, свиня и гълъб. Фридрих Ницше |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 23rd June 2025 - 09:14 PM |