![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 54 Регистриран: 12-October 07 Град: У нас бе,у нас Потребител N: 2368 ![]() |
Добър вечер!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- Ако в коментара по-горе откриете нещо смислено,значи,или сте търсели под таковата такова ,или някои ми е откраднал акаунта!
|
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Странник в странна страна ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1114 Регистриран: 5-May 07 Град: София Потребител N: 2056 ![]() |
форумът не изглежда така, даже... Изглежда, зависи от скина:) А иначе само за последната година си купих 4 лега. Опасявам се, че за лего давам повече пари отколкото за оригинална музика.. Сори.. Просто няма тема "какво Лего си купихте последно". А съм на 23 години... И бтв новите моделчета, ако си достатъчно навит да им смесиш частите (и имаш поне 5-6) стават СТРАХОТНА мания... Ох, защо погледнах тази тема, сега искам да бягам от работа да ходя да си редя легатааа ![]() ![]() EDIT: Ники, запознай ме с твоя човек, обмислям емиграция там и аз... -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 10th July 2025 - 08:19 PM |