![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28395 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
Лидерът на американските пауър метъли ICED EARTH - Jon Schaffer, направи официално изявление, в което обяви завръщането на дългогодишния фронтмен Matt Barlow в състава на бандата. Решението е било взето, след като Jon научил за завръщането на Matt на метъл сцената, както и под влияние на многобройни разговори с фенове. Следващият албум на групата - "Revelation Abomination", ще бъде записан с участието на Barlow и издаден през 2008-ма година.
-------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
Koe му е смешното, Венци, аз поне го разбрах. Не е ли прав?
![]() Хубава новина за повечето фенове, аз не съм от най-заклетите в Айсда ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Eáránë Táralóm... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1892 Регистриран: 2-November 06 Град: The Spectral Realm Потребител N: 1655 ![]() |
Koe му е смешното, Венци, аз поне го разбрах. Не е ли прав? ![]() Ще прозвучи ли некултурно, ако кажа, че не е? Може да не съм го разбрал, като теб, Сашо, но пък защо не ми го обясните? Към коя оценка на Ицо беше обърнато мнението? Къде въобще той оценява която и да е музика по 'изпълнители'? За какво оценяване става въпрос?! И от къде на къде музиката е само ноти? Освен като музикант и интересуващ се от музика, както и като съвсем безпристрастно следящ хода на дискусията човек, мисля, че музиката е нещо далеч повече от просто ноти, имам предвид - впечатлението и усещането се създават по съвсем различен начин. А именно чрез самото усещане на музиканта. В този ред на мисли, да, смяната на вокалиста до голяма степен ще промени звученето и усещането за музика на групата, но въпроса, който поставя Ицо, мисля, беше съвсем друг. -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 29th August 2025 - 04:25 AM |