![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 352 Регистриран: 14-April 07 Град: Beyond The Stars Потребител N: 2020 ![]() |
След като вече сме членове на ЕС и границите ни със западняците падат ,става по-лесно да отидеш там да живееш,учиш,работиш и т.н.
Интересно ми е какво бихте/ще направите вие в случая? Оставате в България или отивате там ? -------------------- The music is just like that: it’s a hope to stay for just one more day.
|
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 54 Регистриран: 14-December 07 Потребител N: 2482 ![]() |
В България ще си остана. Не виждам смисъл населението да се съсредоточава в районите, където има висока реализация. Защото и тук си ги има възможностите, липсва финансиране на проекти. А иначе според мен има достатъчно умни глави и прекалено добри идеи на разумни и креативни млади хора, които се нуждаят само от пари за идеите си. Тук отново се опира до идеята, че в България трудно ще ги получат, и все пак си мисля, че винаги има вратички (дори и засега да не съм запозната с работните места, които в наблюденията ми досега се ограничават до сервитьор или някаква друга общовалидна "професия").
-------------------- And if I don't,
and if I do, the difference exists in a fiction ![]() |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 20th July 2025 - 08:11 AM |