![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28395 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
Лидерът на американските пауър метъли ICED EARTH - Jon Schaffer, направи официално изявление, в което обяви завръщането на дългогодишния фронтмен Matt Barlow в състава на бандата. Решението е било взето, след като Jon научил за завръщането на Matt на метъл сцената, както и под влияние на многобройни разговори с фенове. Следващият албум на групата - "Revelation Abomination", ще бъде записан с участието на Barlow и издаден през 2008-ма година.
-------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() *** ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2603 Регистриран: 14-December 07 Град: Пловдив Потребител N: 2481 ![]() |
Какво лошо има в това изпълнени? Много си е добро. Халфорд от 10 години не може да пее и 1/10 от това, което за теб е зле в този клип. Ами това, че грачи безпомощно, припева оставя публиката да си го пее и се напъва за някакви немощни фалцети, на които им пускат ехо там за да замажат положението. За Халфорд кво да ти кажа... май не си бил на Слейър и Халфорд и на Джудас после на Академик?! Лайфове на Айсд Ърт съм слушал, чуй Лайфа от Атина примерно. Рипър е изкуствен на доста места, най-вече на тия дето спомена Мангалф, и с просто ухо може да се чуе че са наслагвани фалцетите. Боже, не се засягай, но определено не те бива в оценяването на възможностите на Оуенс. Грачи? Безпомощно?! Немощни фалцети?!?! Да, тръгнах си след Queensryche, защото не ми се реве като слушам как Халфорд почти припада на сцената. Моите уважения към него, но Джудас са смешка, като Ролинг Стоунс са вече. Замислял ли си се защо Халфорд не е изпял нито една песен от албумите с Оуенс? Помисли над това. Alive in Athens съм го слушал, и определено Оуенс превъзхожда Барлоу по всички параграфи. Диапазона му е много по-голям, както и самият глас е по-силен. Виждам, че използваш понятия, които не знаеш какво означават. Не прави добро впечатление това. |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 29th August 2025 - 04:26 AM |