![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 80 Регистриран: 22-January 03 Потребител N: 18 ![]() |
Няколко месеца изкарах само на Rammstein и вече почна да ми писва.Я ме запалете по нещо от сорта на Static X ili Soulfly
-------------------- Slave Labor
|
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() *** ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2603 Регистриран: 14-December 07 Град: Пловдив Потребител N: 2481 ![]() |
Няма много подобно на Ayreon, но в първия пост са споменати неща, които може да ти допаднат. Аз обаче ти препоръчвам да започнеш с последните препоръчани във въпросния пост, че останалите са, макар прогресив, прекалено различни.
Karmakanic, първият им албум също е страшно добър и предполагам ще ти допадне. Вторият на мен не ми харесва, прекалено много е като The Flower Kings. Може да пробваш и The Mars Volta. Истината е, че като Ayreon няма друго. Аз поне не съм открил ![]() Други прогресив групи, които бих препоръчал са Winds, Wolverine, Tomorrow's Eve, Moongarden, OSI, Green Carnation, In The Woods, Anathema(е, не са прог, но отговарят). Ако искаш разгледай профила ми, там съм изброил няколко от любимите ми групи, повечето са прогресив рок/метъл. Щом искаш спокойно, определено виж Wolverine, Winds, OSI, Blackfield, Porcupine Tree, Kayak, No-Man, Oceansize. http://www.last.fm/music/Ayreon/+similar |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 20th July 2025 - 08:03 AM |