![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 352 Регистриран: 14-April 07 Град: Beyond The Stars Потребител N: 2020 ![]() |
След като вече сме членове на ЕС и границите ни със западняците падат ,става по-лесно да отидеш там да живееш,учиш,работиш и т.н.
Интересно ми е какво бихте/ще направите вие в случая? Оставате в България или отивате там ? -------------------- The music is just like that: it’s a hope to stay for just one more day.
|
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 539 Регистриран: 24-September 07 Град: софия Потребител N: 2347 ![]() |
Аз бих го изиграл така:
1.Взимам диплома в България-висше имам предвид 2.Отивам в чужбина-изкарвам някакъв капитал 3.Връщам се в къщи при приятелите и родните ![]() -------------------- There are no unlockable doors
There are no unwinable wars There are no unrightable wrongs There are no unbeatable odds There are no believable gods There are no unnameable names There are no impossible dreams There are no invisible seams |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Я свободен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 4327 Регистриран: 16-March 04 Потребител N: 429 ![]() |
Аз бих го изиграл така: Пич, ако ще изкарваш капитали в чужбина, по-добре отивай без диплома. Шанса да ти обърнат внимание на българската диплома е минимален. А като изкараш капитал, може да запишеш висше в някой готин вуз и да изкараш още по-добри капитали.
1.Взимам диплома в България-висше имам предвид 2.Отивам в чужбина-изкарвам някакъв капитал 3.Връщам се в къщи при приятелите и родните ![]() -------------------- Broken hearts are for assholes! |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 20th July 2025 - 03:35 AM |