![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1776 Регистриран: 1-November 06 Потребител N: 1653 ![]() |
Знам, че може би ще е малко тъпа тема, но покрай обсъжданията за селенията в България реших да постна такава тема. Интересно ми е дали изобщо ще успеем да усвоим европейското възпитание и норми и дали тези, които в момента се кефят на Преслава и т.н. един ден могат да се променят. Младите, които са отгледани в такава среда може би винаги ще носят късче от нея с просташкото си чувство за хумор, с нехигиеничността си и т.н. Дали средата, в която си израснал ще победи средата, в която ще се налага да живееш. Вие какво мислите?
-------------------- |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Condemned to Hell ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 2377 Регистриран: 13-June 04 Потребител N: 519 ![]() |
Абе, ей, педьо, напълно си прещракал, преди поне мъничко акъл ти се намираше, сега се е изпарил съвсем....
Между другото, как си позволяваш точно ти, тъпак такъв, да ми триеш мненията, немислимо е просто... Мразя тази сволоч тук, стане модератор някой и веднага се чуства като Бог....ебати сметището. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() I, Voyager ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Модератори Коментари: 7649 Регистриран: 24-September 06 Град: Карлсруе, София... където и да е Потребител N: 1587 ![]() |
Между другото, как си позволяваш точно ти, тъпак такъв, да ми триеш мненията, немислимо е просто... Затова съм модератор. Аз, а не фригидна полюция като теб. Ходи гний в клоаката си, фекалийо! Ще ти трия безсмислените мнения колкото си искам, никой не е умрял за тях. -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 18th July 2025 - 07:41 AM |