![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Witcher ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 4075 Регистриран: 8-October 03 Град: Sofia Потребител N: 296 ![]() |
Я ми кажете, ако знаете някакви мрачни ритуали за викане на духове (може и зли
![]() -------------------- |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 60 Регистриран: 13-December 07 Потребител N: 2480 ![]() |
баси интересната тема! та имам един въпрос и 2 неща които мисля да кажа гахах...
така въпрос: някой опитал ли се е да свика духове и имало ли е резултат и какъв? първо нещо: светът не може да е единствено и само нормален... със сигрност има нещо... било то сила или нещо друго което да витае без да подозираме. второ нещо : преди години едни приятели които живеят в Хасково имат вила близо до града(забравих името на местноста ще се сетя с времето...) разправяха ни един път точно като се връщали и се загубили... по пътя някаква къща със ясното съзнание,че и тримата са я видели.след време узъзнават че са се загубили и се връщат по същия път(сигурно е че са се върнали от там от където са дошли),но къщата я нямало... баш като мираж,няма мн общо със свикването на духове,но е интересно...има някаква връзка...защото е странно...да видиш къща а после да я няма... може да ви се стори смешно но вярвам...никой не знае какво може да се появи,стане или се случва....и това със къщата е смао пример... мн често със съоченици,някой мноого вярващи сме си говорили за това и всеки път се усъзнава колко мн странности се случват на всички... |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 10th July 2025 - 12:23 AM |