![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Witcher ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 4075 Регистриран: 8-October 03 Град: Sofia Потребител N: 296 ![]() |
Я ми кажете, ако знаете някакви мрачни ритуали за викане на духове (може и зли
![]() -------------------- |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Warrior of Knut ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 1483 Регистриран: 11-December 06 Потребител N: 1726 ![]() |
^ Лъвкраф в действителност си е измислил тази книга. Чудя се как все още няма тема или форум, който да се занимава с призоваването на чудовищата на великия Ктхулу
![]() -------------------- Cry for God when your life was ending
Call for God now death is near, Where was God when you were dying Reek of war is master here. Left behind are slaughtered strangers Enemies become your friend This is how the fear takes over When its time to meet the end. Fields of flesh from graves ripped open Only the dead can see an end to war, Sleeting snow where bones lay broken. Tell me what all this was for Tell me what all this was for Tell me what all this was for Die for God, Die for what? Was it worth dying for? |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2148 Регистриран: 26-November 06 Потребител N: 1692 ![]() |
^ Лъвкраф в действителност си е измислил тази книга. Чудя се как все още няма тема или форум, който да се занимава с призоваването на чудовищата на великия Ктхулу ![]() ПХ'НГЛУИ МГЛВ'НАФХ КТХУЛУ Р'ЛЙЕХ ВГАХ'НАГЛ ФХТАГН!!! ![]() -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 14th May 2025 - 03:49 AM |