![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 399 Регистриран: 5-July 07 Потребител N: 2200 ![]() |
Слушам метъл от над десет години и сигурно това винаги ще си остане любимата ми музика. Обаче напоследък еднообразието е потресаващо. Никога не е имало толкова безлични и досадни групи в този стил. Имам чуството, че всяка млада група се опитва да копира някоя вече доказана вместо да свири нещо оригинално.
Какво мислите по въпроса? -------------------- Bury me in a nameless grave...
|
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Warrior of Knut ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 1483 Регистриран: 11-December 06 Потребител N: 1726 ![]() |
Представата на един човек на науката за околния свят е винаги крайно субективна, защото повечето математици/ физици се забиват само в професията си и смятат, че тя е отговорът на всичко. Само дето математиката и физиката далеч не са обяснение за всичко - даже напротив.
-------------------- Cry for God when your life was ending
Call for God now death is near, Where was God when you were dying Reek of war is master here. Left behind are slaughtered strangers Enemies become your friend This is how the fear takes over When its time to meet the end. Fields of flesh from graves ripped open Only the dead can see an end to war, Sleeting snow where bones lay broken. Tell me what all this was for Tell me what all this was for Tell me what all this was for Die for God, Die for what? Was it worth dying for? |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 16th July 2025 - 06:46 AM |