![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 12 Регистриран: 26-December 07 Потребител N: 2498 ![]() |
![]() Та,казвам се Ицо,за форума разбрах от братвчед ми,който и той трябва да е някаде тука,но не му знам ника ![]() Ами...слушам метъл ![]() Ебати,хич не мога да се представям.А ,на 14 години съм. По метъла ме запали братовчед ми преди 3-4 години.Сушам доста стилове.Естествено power ,хеви (да,от 80-те) ,death,gothik,hardrock,thrash и оня стил-група Motorhead ![]() Когато имам време или чета,или съм на компютъра,тъй чИ шъ спамя редовно.Скоро ще има и снимка на моя святост,така че си спете спокойно. Ах,познавам 2-ма чиляка тука в форума,и двам'та адаши.Единия ми е братовчед,и сме на един дядка кръстени,а другия днеска ми каза че и той има рег тука от не-преди-много-време,но не бил влизал отдавна ![]() ![]() Можете да се похвалите на някой че ме познавате! Весели празници бтв! -------------------- The wonder of the world is gone, I know for sure
All the wonder that I want I've found in her As the hole becomes apart I strike to burn, And no flame returns |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 435 Регистриран: 1-November 07 Град: У нас си Потребител N: 2400 ![]() |
Опа Ичко
![]() -------------------- зъЛ тип
Горда Стара планина, до ней Дунава синей, слънце Тракия огрява, над Пирина пламеней. Мила Родино, ти си земен рай, твойта хубост, твойта прелест, ах, те нямат край. |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 18th July 2025 - 11:36 PM |