![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Witcher ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 4075 Регистриран: 8-October 03 Град: Sofia Потребител N: 296 ![]() |
Я ми кажете, ако знаете някакви мрачни ритуали за викане на духове (може и зли
![]() -------------------- |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() 空の叫び 真夜中の ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1128 Регистриран: 2-January 06 Град: под слънцето(на сянка) София! Потребител N: 1102 ![]() |
^
![]() ![]() ![]() ![]() значи най-ефикасния метод е да се напиеш като свиня и май виждаш духове...(един приятел си лафел с Исус) така това е пример. другият ваариант е книгата Некрoномикон...найстина книгата е жестока. смисъъъъъъл можеш да убиваш хора и да отмъщаваш чрез нея, тъй като по време на ритуала в теб влиза демон(до колкото знам се чувстваш адски умъсен и прочие и отиваш право в Пъкала след като умреш, но к'во ти пука...) та така условието е да си далеч от всичко свое на близкитети, защото нещата в нея ще те преследват. Виждала съм полудял след като прочете една две страници... и така иначе може да си купиш книжката Окултен Дедектив на Боб Джонсън. Увлекателна е и има разни ритуали ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1257 Регистриран: 25-January 07 Град: Ъуей фром дъ биг шит ривър Потребител N: 1800 ![]() |
иначе може да си купиш книжката Окултен Дедектив на Боб Джонсън. Хаха. Беше ми попаднало това "произведение", обаче не можах да издържа след втората глава. Уникално тъпо беше ![]() -------------------- Live forever or die in the attempt
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 8th July 2025 - 12:04 AM |