![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 12 Регистриран: 26-December 07 Потребител N: 2498 ![]() |
![]() Та,казвам се Ицо,за форума разбрах от братвчед ми,който и той трябва да е някаде тука,но не му знам ника ![]() Ами...слушам метъл ![]() Ебати,хич не мога да се представям.А ,на 14 години съм. По метъла ме запали братовчед ми преди 3-4 години.Сушам доста стилове.Естествено power ,хеви (да,от 80-те) ,death,gothik,hardrock,thrash и оня стил-група Motorhead ![]() Когато имам време или чета,или съм на компютъра,тъй чИ шъ спамя редовно.Скоро ще има и снимка на моя святост,така че си спете спокойно. Ах,познавам 2-ма чиляка тука в форума,и двам'та адаши.Единия ми е братовчед,и сме на един дядка кръстени,а другия днеска ми каза че и той има рег тука от не-преди-много-време,но не бил влизал отдавна ![]() ![]() Можете да се похвалите на някой че ме познавате! Весели празници бтв! -------------------- The wonder of the world is gone, I know for sure
All the wonder that I want I've found in her As the hole becomes apart I strike to burn, And no flame returns |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Master of your sorrow ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2201 Регистриран: 24-April 07 Град: Sofia Потребител N: 2034 ![]() |
Здрасти и приятно прекарване
![]() -------------------- Free are those who walk away from setting suns
And free are those who laughed at chains that held them bound Free are those who conquers in vain but won't stop to run Battered and down they pick up their pieces to rise as one |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 18th July 2025 - 10:14 PM |