![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Poisoned ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1407 Регистриран: 12-May 03 Град: BG Потребител N: 101 ![]() |
Interesno mi e kak opredelqte jivota si... Pod zaciklil na4in na jivot razbiram neprekusnato da pravite edno i su6to, bez dori da znaete za6to - kato roboti. Prosto da zaciklqte v ejednevieto si, bez da se zamislqte za6to go pravq, kakuv e smisulut, za6to izob6to jiveq...
P.S.: Moje da dobavqte i po nqkoi komentar mejdu drugoto... Този коментар е бил редактиран от Peter на Dec 16 2003, 01:23 PM |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 103 Регистриран: 20-July 07 Град: София Потребител N: 2240 ![]() |
Аз съм напълно съгласен с тва, че не бих заменил динамиката на живота си за нищо на света. Живота ми е зациклил щото не намирам време за себе си, но от друга страна ако няма какво да правя повече от 3 дена вече откачам, даже ми се ходеше на работа ония ден след 2 заслужени дена на лежане, въпреки бясното темпо на последните 4-5 месеца. Не си преставям живота без яко бачкане, малко поучване, бира с приятели (колкото и да ми е малко напоследък) и готина музика. Ще спя като умра, Бон Джоуви си го е казал. Затова мога да кажа, че живота ми в момента е яко циклене в голяма динамика и много промени.
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 19th September 2025 - 09:58 PM |