![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28394 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
Шведските пауър метъли SABATON ще окупират Abyss Studios на 4-ти януари, за да запишат с помощта на Peter Tagtgren своя нов дългосвирещ албум. Озаглавен "The Art of War", той ще бъде издаден на 30-ти май от Black Lodge Records и ще включва следните песни:
01. Sun Tzu Says 02. Ghost Division 03. The Art Of War 04. 40:1 05. Unbreakable 06. The nature of Warfare 07. Cliffs of Gallipoli 08. Talvisota 09. Panzerkampf 10. Union (Slopes of St. Benedict) 11. The Price of a Mile 12. Firestorm 13. A Secret -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4948 Регистриран: 4-July 03 Град: София Потребител N: 188 ![]() |
Аз всъщност не съм съвсем сигурен за 40:1, може да е за най-известната битка в Англо-Зулуската война, в която стотина англичанина се изправят срещу петхиледната армия на Зулусите. Инак преди да чуя Counterstrike не се интересувах толкова много от този исторически момент, но впоследствие ми стана доста интересен.
Лично аз най-много очаквам песента за Зимната Война. Защо и ти не изкажеш предположения за другите песни? Аз например не мога да се усетя за какво ще иде реч в песента Union (Slopes of St. Benedict). -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 25th July 2025 - 04:36 AM |