![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Cauda Draconis ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1240 Регистриран: 10-February 07 Град: Бургас Потребител N: 1861 ![]() |
С едва два албума зад гърба си (единия съвсем нов) Сварга веднага ми станаха любима славянска фолк група.Какво ги различава от другите ли? Невероятно дълбоките и емоционални вокали на Иля "Wolfenhirt".
Групата всъщност е създадена през (не чак толкова) далечната 1997 година от не кой да е , а именно от небезизвестната Маша "Scream" (но в последствие напуска), която подкрепя и в последния им албум Там, где дремлют леса. Текстовете им представляват предимно традиционни приказки, легенди и митология от руския край. За новото им творение имам само 1 дума с която да опиша- Перфектен. Предимно бързи парчета, които карат кръвта ти да затанцува под ритмите на акордеона и флейтата (Голос лютеня, Поднебесные, едноименната,Заклятье и т.н.) .Завършващата песен ( и моя любима) Я не могу лететь е прекрасна балада, която като музика не представлява нищо особено.Но това което я прави наистина специална е красивия текст и невероятните вокали, на вече горе споменатия, Wolfenhirt. На края на всеки ред се спира, за да поеме въздуш и сякаш през сълзи да изпее: Я не могу лететь, - крыльев больше нет! Неба больше нет, света больше нет! Не могу лететь, - крыльев больше нет! Ветра больше нет, солнца больше нет! Албумът Там, где дремлют леса го има качен в темата за руския метъл, за тези които са пропуснали да го чуят. -------------------- ![]() ![]() |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 539 Регистриран: 24-September 07 Град: софия Потребител N: 2347 ![]() |
Мда текстовете им са хубави имат добри песнички
![]() -------------------- There are no unlockable doors
There are no unwinable wars There are no unrightable wrongs There are no unbeatable odds There are no believable gods There are no unnameable names There are no impossible dreams There are no invisible seams |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 29th June 2025 - 06:24 AM |