![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Антихрист ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 3615 Регистриран: 13-March 06 Град: София Потребител N: 1211 ![]() |
Iron Maiden, Children of Bodom, Killswitch Engage, Sonata Arctica, As I Lay Dying, Hatebreed, Kamelot, Kreator, At the Gates, Carcass, Avantasia, Crematory, Obituary, Axxis, Excrementory Grindfuckers, Saltatio Mortis, Sabaton, Krypteria, The Bones, Lord Belial, Destructor, Dream Of An Opium Eater.
![]() За сега това са групите потвърдили участие.. очакват се още 50. Фестивала е 3 дни . От 31 Юли до 2 Август. Билета излиза към 120 евро (за 3 те дни) и включва > Паркинг (Независимо от превозното средство!!!) > Лагеруване > Транспорт до басейни бани и тн > Без такса за боклук > и разбира се Full Metal Bag Ето как изглежда Full Metal Bag от миналата година: ![]() И така има ли някой тук, който определено смята да ходи.. или някой който е ходил вече . Нека сподели инфоемация как седят нещата по закупуване на билети, транспорти итн |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 539 Регистриран: 24-September 07 Град: софия Потребител N: 2347 ![]() |
Днес майка ми ме пита,щото и бях казал че може би ще ходим на вакен с един приятел,следното:
-Каква е тази група? При което баща ми се измя като най-големия пич и аз останах смаян като и каза,че това е музикален фестивал ![]() -------------------- There are no unlockable doors
There are no unwinable wars There are no unrightable wrongs There are no unbeatable odds There are no believable gods There are no unnameable names There are no impossible dreams There are no invisible seams |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 23rd July 2025 - 08:26 AM |