![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Scream For Me Belgrade ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 799 Регистриран: 29-August 07 Град: Лудницата Потребител N: 2308 ![]() |
Преди няколко месеца, лятото след сесията от липса на някакво смислено занимание реших да си направя профил в тоя сайт, за който бях чувал от доста хора... Оказа се, че от там могат да се научат доста интересни неща особено за накои групи, освен това се получават разни бюлетини и други такива работи... Дори за капак се случва някоя готина група, която не си чувал да ти изпрати рикуест и по този начин да намажеш нещо ново и яко!
![]() Също така можете да си аднете някое флашплеърче с музичка така че посетителите на профила ви да чуят нещо от "вашите" неща! Въобще готино е... ![]() Моя личен адрес там е http://myspace.com/ludnichar! Ако още някой има желание да сподели своя, нека пише! ![]() П.П. Уж гледах, ама може да съм недогледал, така че ако има вече такава тема моля да ме извините... ![]() |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() свиня ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3379 Регистриран: 10-April 07 Потребител N: 2010 ![]() |
Хмм, майспейс ми помогна само с това, че чух едно демо от новия албум на Солфлай.Обаче махнаха цялото оставиха само някво 30секундно, мамка му...
-------------------- A moment of remembrance of all the one who died. These brave and loyal warriors with hearts so full of pride. They´re gone but not forgotten, in our hearts they still live on. For them we will keep up the fight until our war is won. Sleep well our brothers - we will never forget We promise you to carry on Sleep well our brothers and rest in peace Your sacrifies make us marching on...... |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 16th August 2025 - 05:35 PM |