![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Аз лично тази група я бях отписал обаче чета разни превюта от разни журналисти и нещо се напомпах за това което се задава. Май ще е доста здраво. А обложката на албум също ми изглежда доста добре(не че тва има някакво значение, де). Напомня малко на Sepultura - Nation... -------------------- |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() I Am The Bloody Earth ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 515 Регистриран: 4-February 03 Потребител N: 25 ![]() |
Извинявам се за тона си в предния пост. Нека всеки си харесва каквото иска. Няма да коментирам и IOWA защото не му е тука мястото. Нека всеки прецени сам за себе си, но с просто ухо се чува как звученето и подхода на St. Anger (парчето) е същото като в последния албум на Slipknot, да не говорим, че се ползва и същия начин на постройка на рифа - едната китара и баса са "режещи", а другата с педал и на една-две струни държи няколко близки тона които да следват рифа. Jicata, разбрах че си напред в свиренето с китара (по-напред от мен със сигурност) така че заслушай се и няма как да не го забележиш. Изобщо не трябва да си "специалист" пък ако те светна що за хора са голяма част от музикалните журналисти (в БГ, а сигурно и по света не са много по-различни) ще престанеш завинаги да четеш писанията на който и да е за това най-добре да си мълча.
![]() -------------------- Който пее (освен блекметъл) зло не мисли.
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 14th July 2025 - 12:07 AM |