![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1776 Регистриран: 1-November 06 Потребител N: 1653 ![]() |
Знам, че емо стилът не се радва на особена популярност тук. Дори напротив - много хора го ненавиждат. Вчера обаче чух една група, City of Caterpillar, която ужасно много харесах. Ако и вие харесвате емо музиката, и по специално стила screamo, препоръчайте ми някои по-хубави групи.
-------------------- |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2148 Регистриран: 26-November 06 Потребител N: 1692 ![]() |
^право е детето...спор няма ...и явно много съм остарял, щом не знам какво е ЕМО.... Емо са ония слаботелесните с бритончетата дето постоянно реват (слаботелесните, не бритончетата). Музикално такъв стил няма - единственото, характерно за него е, че е доста мелодичен и че има лигави вокали (ама ЛИГАВИ)... иначе варира от поп до метълкор. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() ghost of the sun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3537 Регистриран: 5-September 05 Потребител N: 924 ![]() |
Музикално такъв стил няма Музикално може друго да няма, но това го има ![]() -------------------- Не насилвайте нещата, просто вземете по-голям чук.
|
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2148 Регистриран: 26-November 06 Потребител N: 1692 ![]() |
Музикално такъв стил няма Музикално може друго да няма, но това го има ![]() Panic! at the Disco - поп Bullet for My Valentine - метълкор Funeral For a Friend - модерен рок AFI - поп/рок Fall Out Boy - поп пънк Цитат The difficulty in defining "emo" as a genre may have started at the very beginning. In a 2003 interview by Mark Prindle, Guy Picciotto of Fugazi and Rites of Spring was asked how he felt about "being the creator of the emo genre". He responded: "I don't recognize that attribution. I've never recognized 'emo' as a genre of music. I always thought it was the most retarded term ever. I know there is this generic commonplace that every band that gets labeled with that term hates it. They feel scandalized by it. But honestly, I just thought that all the bands I played in were punk rock bands. The reason I think it's so stupid is that - what, like the Bad Brains weren't emotional? What - they were robots or something? It just doesn't make any sense to me." Заключение: емо е просто мода, НЕ МУЗИКАЛЕН СТИЛ. -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 28th July 2025 - 09:10 AM |