![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 67 Регистриран: 26-January 08 Град: София Потребител N: 2559 ![]() |
Ами здравейте. Казвам се Пешо на 26 съм и разбрах за форума от сестра ми. Любимото ми занимание е да свиря на китара, да чета разни книжки и да се ровя в нета за нови и интересни групи. Мои вдъхновите ли са Death, Symphony X, Fear Factory и Anacrusis. Има и много други които слушам но няма да ми стигнат нервите да ги изброя. Някои от тях са Scar Symmetry (скоро ги открих), Outworld, Ministry, Nine inch nails, Evergrey, Soilwork, The Arcane Order и много други. Като цяло забягвам към по прогресив звучене но има и изключения. Мога да кажа че от всеки стил (метъл де) харесвам по няколко групи. Гледам да не се ограничавам. Хайде наздраве!
-------------------- "При завръщането си космонавтите донесоха снимки на света, заобикалящ нашата планета. Погледнато отгоре, от човека няма и следа. Така че спокойно можем да се самоунищожим - ще бъде все едно. Без нас може би планетата ще бъде още по-хубава, още по зелена и никой не ще пророни сълза подире ни" Алберт Сент-Дьорди от книгата "Последният човек" на Петер Богати
|
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() свиня ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3379 Регистриран: 10-April 07 Потребител N: 2010 ![]() |
Здрасти, приятно прекарване, ще ти ареса тука!Хубаво е че не се ограничаваш-напоследък и аз се опитвам да правя така
![]() -------------------- A moment of remembrance of all the one who died. These brave and loyal warriors with hearts so full of pride. They´re gone but not forgotten, in our hearts they still live on. For them we will keep up the fight until our war is won. Sleep well our brothers - we will never forget We promise you to carry on Sleep well our brothers and rest in peace Your sacrifies make us marching on...... |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 15th July 2025 - 05:32 PM |