![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Антихрист ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 3615 Регистриран: 13-March 06 Град: София Потребител N: 1211 ![]() |
Сетих се, че одавна не съм отварял тема и мисля, че сега е подходящ момент да го направя..
Сигурно сте попадали на БГ издания на албуми на любимите си групи Какво мислите за тази процедура с бг изданията и доволни ли сте.... АЗ лично не съм Попринцип нямам нищо против да се прави така но поне да е като хората За съжаление попадам вече 4 път на кофти бг издание и се разочаровам от това.. Нашите "оригинали" са бъкани с дефекти .. от сорта на долнопробно качество на печат на обложката Правописни и какви ли не грешки .. съкратени booklet-и и дори разлика в звука на CD то Мога да ви дам и примери.. но само при албумите на Maiden защото съм се нагледал на различните издания Dance Of Death BG издание 1.. Притъпени цветове на обложката даже леко розовеещи. Объркана номерация на страниците и оъркани имена на членовете от групата. BG издание 2 .. Невероятно дразнещи червени цветове огнени даже (попрекалили са с червеното този път). Поправена е обърканата номерация на страниците, но обърканите преди това имена на членовете изобщо липсват тук. Мисля че и турнето изписано на последната страница беше объркано Обаче и 2-те издания са с еднакво гадно качество на звука.. Има една мнооого маклка разлика в нивото ... БГ тата са по глухи и някои детайли на песента Journeyman например изобщо не се чуват Вносния диск раезби ра се е като пушка даже помня, че получих подарък стикер с него The early days DVD Вместо booklet имаше някакви смешни брошури.. и кутииката е като от 20 ст на пазара Death On The road Гаврата с качеството на обложката и хартията продължава и тук A Matter Of Life And Death Който е притежател но БГ изданието на това CD ще забележи приятния кафяво-лайнян цвят на небето зад танка ... (което на оригинала си е сиво) Плюс това. Честито липсват ви 2 страници със снимки ![]() Сега на пазара излиза и DVD Live After Death 26 лв BG издание 50 лв вносно Познайте кое ще си купя? Докато наще не се научат да правят качествени неща няма да си купувам BG издания. какво е вашто мнение |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 27th July 2025 - 11:01 PM |